Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο κονταροχτυπιούνται για τον Λοσάνο

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο κονταροχτυπιούνται για τον Λοσάνο

Ο Ίρβινγκ Λοσάνο βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο να είναι τα μεγάλα φαβορί

Οι εμφανίσεις του Ίρβινγκ Λοσάνο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ήταν εντυπωσιακές με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να τον βάλουν στο στόχαστρο τους. Μετά το τέλος του Μουντιάλ δεν ήταν λίγες οι ομάδες που πλησίασαν την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του 23χρονου Μεξικανού.

Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν από τις ομάδες που ακούστηκαν περισσότερο στα μεταγραφικά σενάρια του καλοκαιριού, με τον Μεξικάνο να παραμένει στην Ολλανδική ομάδα.

Το ιταλικό «Calciomercato» αναφέρει ότι τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν κάνει κινήσεις για την απόκτηση του Λοσάνο. Ωστόσο οι «ροχιμπλάνκος» φαίνεται αυτή τη στιγμή να έχουν ως προτεραιότητα την περίπτωση του Τζιοβάνι Σιμεόνε, γιου του «Τσόλο», ο οποίος σκόραρε προσφάτως και με την Εθνική Αργεντινής. Η Φιορεντίνα από την άλλη είναι αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησης του 21χρονου επιθετικού αυτή τη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ