«Χυλόπιτα» της Ρεάλ στη Γιουνάιτεντ για τον Βαράν

«Χυλόπιτα» της Ρεάλ στη Γιουνάιτεντ για τον Βαράν

Σε έναν τεράστιο τοίχο προσέκρουσε η προσπάθεια της Γιουνάιτεντ να αποκτήσει τον Ραφαέλ Βαράν

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει ένα κεντρικό αμυντικό και στο Μάντσεστερ δεν του χαλάνε χατήρι. Κατέθεσαν μάλιστα πρόταση για τον διεθνή Γάλλο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραφαέλ Βαράν με τη Βασίλισσα να απαντάει ένα ηχηρό «όχι» στους Κόκκινους Διαβόλους!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Daily Express» η ομάδα του Ζοσέ είχε ως βασικό μεταγραφικό της στόχο τον έμπειρο σέντερ μπακ και γι αυτό δεν δυσκολεύτηκε να καταθέσει προσφορά ύψους 112 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της. Οι πρωταθλητές Ευρώπης όμως κατέστησαν σαφές ότι ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής δεν πωλείται καθώς είναι βασικό «βιολί» της ορχήστρας τους.  Παράλληλα και ο ίδιος δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Από πλευράς διοίκησης δε, οι Μαδριλένοι κοστολογούν τον Βαράν πολύ παραπάνω από την πρόταση που έριξε στο τραπέζι η Γιουνάιτεντ, δεδομένων των τίτλων του με τη Ρεάλ αλλά και με την εθνική Γαλλίας στο πρόσφατο Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας.  Ίσως να μην έχουν κι άδικο, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο 25χρονος άσος κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Βασίλισσα έχει κατακτήσει 4 Champions League, 3 Super Cup Ευρώπης, 2 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και 2 Super Cup Ισπανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ