Η ασυνήθιστη ρήτρα της Μπαρτσελόνα για τον Σαούλ της Ατλέτικο Μαδρίτης

Η ασυνήθιστη ρήτρα της Μπαρτσελόνα για τον Σαούλ της Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει τοποθετήσει μία ασυνήθιστη ρήτρα σε παλαιότερη συμφωνία της με την Ατλέτικο Μαδρίτης, που σχετίζεται με τον Ισπανό μέσο, Σαούλ Νίγκεθ. Διαβάστε πώς οι Μπλαουγκράνα έχουν απόλυτη προτεραιότητα για την περίπτωση του 23χρονου.

Μία ασυνήθιστη ρήτρα φέρεται να έχει τοποθετήσει η Μπαρτσελόνα σε παλαιότερη συμφωνία της με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία αφορά στον Ισπανό μέσο των Ροχιμπλάνκος, Σαούλ Νίγκεθ.

Όπως αποκαλύπτει η Mundo Deportivo στο σημερινό (13/08) πρωτοσέλιδό της, οι Μπλαουγκράνα είχαν παραχωρήσει τον Νταβίντ Βίγια έναντι χαμηλού οικονομικού αντιτίμου το καλοκαίρι του 2013 και συγκεκριμένα κάτι λιγότερο από 3.000.000 ευρώ στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, τοποθετώντας όμως έναν. ιδιαίτερο όρο. Αυτός λέει ότι σε περίπτωση που μια ομάδα καταθέσει πρόταση για τον Σαούλ η οποία καλύπτει τις απαιτήσεις της Ατλέτικο, η Μπαρτσελόνα θα μπορεί να την ισοφαρίσει και αυτόματα να αποκτήσει προτεραιότητα.

Πρόκειται για έναν εκ των πιο εξελίξιμων Ισπανών μέσων τα τελευταία χρόνια, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, ακόμα και από την Premier League. Ο λόγος που οι Καταλανοί δεν έχουν ασχοληθεί παρά ελάχιστα με την περίπτωσή του, είναι ότι τα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν στο προφίλ των παικτών που αναζητούν για της μεσαία γραμμή τους, αλλά και το ότι έχει τοποθετηθεί ρήτρα 150.000.000 ευρώ στο συμβόλαιό του με την Ατλέτικο, το οποίο υπογράφηκε το 2017 και έχει ισχύ μέχρι το 2026.

Ωστόσο, αν για παράδειγμα οι Κολτσονέρος συμφωνήσουν σε μια πρόταση 100.000.000 ευρώ από κάποια ομάδα, η Μπαρτσελόνα θα δικαιούται να την ισοφαρίσει και να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, τη στιγμή που η ομάδα της Μαδρίτης είναι υποχρεωμένη, βάσει του συμβολαίου που έχει υπογραφεί, να ενημερώσει σχετικά τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο Σαούλ βρίσκεται στην Ατλέτικο από το καλοκαίρι του 2008, όταν στην ηλικία των 13 ετών, άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετέβη στην ακαδημία της συμπολίτισσας. Με τη φανέλα της Ατλέτικο έχει καταγράψει 208 εμφανίσεις και 29 γκολ, ενώ αποτελεί βασικό στέλεχος στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε στην εθνική Ισπανίας.

Είναι μέσος που ξεχωρίζει για τα αθλητικά προσόντα, την τακτική συνείδηση και την τεχνική κατάρτισή του. Στο παρελθόν έχει μιλήσει με άκρως κολακευτικό τρόπο για του Αντρές Ινιέστα και Τσάβι Ερνάντεθ, ενώ στον άξονα των Φούριας Ρόχας επί του παρόντος πλαισιώνει του Σέρχιο Μπουσκέτς και Τιάγκο Αλκάνταρα.

Το χαρακτηριστικό πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ