Ατλέτικο Μαδρίτης – Εϊμπάρ 1-1

Ατλέτικο Μαδρίτης – Εϊμπάρ 1-1

Το γκολ του 19χρονου Μπόρχα Γκαρσές στην εκπνοή, χάρισε στην Ατλέτικο τον βαθμό της ισοπαλίας, απέναντι σε μία Εϊμπάρ που προηγήθηκε, είχε δύο δοκάρια και άγγιξε ένα σπουδαίο τρίποντο μέσα στο Μετροπολιτάνο!

Έβαλε τα… πιο ακριβά της ρούχα φέτος. Ξεκίνησε εντυπωσιακά, με νίκη στο ευρωπαϊκό Super Cup, επί της μισητής αντιπάλου. Αλλά δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι το πρωτάθλημα ξεκίνησε. Ότι φέτος, περισσότερο από πότε άλλοτε, έχει τα φόντα να χτυπήσει τίτλο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης μοιάζει να βρίσκεται σε λήθαργο! Έχει πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα στην εποχή Σιμεόνε. Πέντε βαθμούς σε πέντε παιχνίδια. Μόλις μία νίκη, επί της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Κόντρα στην Εϊμπάρ, το Σάββατο το μεσημέρι, κινδύνεψε ξεκάθαρα με ήττα. Ο πορτιέρε των Βάσκων, Μάρκο Ντμίτροβιτς, έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση. Έμοιαζε ικανός να πάρει θετικό αποτέλεσμα ακόμα και μόνος του. Όχι ότι οι φιλοξενούμενοι, πήγαν με καθαρά αμυντικό προσανατολισμό στο Μετροπολιτάνο. Βρήκαν χώρους και τους εκμεταλλεύτηκαν για να φτάσουν στην περιοχή του Γιαν Όμπλακ. Είχαν δύο δοκάρια. Προηγήθηκαν, με τον Σέρχι Ενρίτς στο 87’. Άγγιξαν ένα σπουδαίο τρίποντο.

Η παρτίδα για τους Ροχιμπλάνκος σώθηκε (αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι) με το γκολ του Μπόρχα Γκαρσές, του 19χρονου πιτσιρικά που έκανε το ντεμπούτο του με την μεγάλη ομάδα και ευτύχησε να της χαρίσει ένα βαθμό που σώζει κάπως τα προσχήματα. Με εξαιρετικό σουτ, στην εκπνοή του αγώνα, μετά από… τσάμικο του Αντουάν Γκριεζμάν έκανε το 1-1 για την ομάδα του Σιμεόνε που συνεχίζει να προβληματίζει.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Γοδίν, Χιμένες, Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ (59′ Κορέα), Ρόντρι (71′ Γκαρθές), Ντιέγκο Κόστα, Γκριεζμάν

Εϊμπαρ (Χοσε Λουίς Μεντιλίμπαρ): Ντμίτροβιτς, Αρμπίγια, Κότε, Πάουλο Ολιβέιρα, Ντιόπ (80′ Καρδόνα), Ντε Μπλάσις, Σέρχιο Άλβαρεθ, Ρουμπέν Πένια, Ζοάν Ζορδάν, Τσάρλες (57′ Ένριτς), Μίγια (57′ Εσκαλάντε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ