Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 1-2

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 1-2

Μπορεί να έβαλε δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (63’-66’) και να επικράτησε τελικώς της Σοσιεδάδ 2-1 στο «Ανοέτα», όμως δεν έπεισε η Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα ήταν κάκιστη απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Ανοέτα. Βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ από το 12ο λεπτό, με γκολ του Ελουστόνδο. Χάρη στην κλάση συγκεκριμένων παικτών της όμως, κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης στο σακούλι και να παραμείνει ακλόνητη στην κορυφή της La Liga.

Πολύ πιο δυναμικά μπήκαν στο ματς οι γηπεδούχοι. Άνοιξαν και το σκορ στο 12′ με σουτ του Ελουστόνδο και κατάφεραν να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Στην επανάληψη μάλιστα είχαν την ευκαιρία να αυξήσουν το προβάδισμά τους με τους Ογιαρθάμπαλ και τον Τεό Ερνάντεθ, με τον Τερ Στέγκεν να φωνάζει «παρών»!

Οι Λουίς Σουάρες και Ουσμάν Ντεμπελέ όμως στο 63′ και το 66′ αντίστοιχα γύρισαν από το πουθενά το ματς σε 2-1. Ο Χουάνμι δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 86ο λεπτό και έτσι η Μπάρτσα πήρε μια πολύτιμη νίκη κι έκανε το 4/4 στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Γκαριτάνο): Ρούγι, Μορένο, Θαλδούα, Τεό Ερνάντες, Θουμπελδία, Πάρδο (83′ Σανγκάλι), Ιγιαραμέντι (83′ Μερίνο), Θουρουτούθα (73′ Μπαουτίστα), Ογιαρθάμπαλ, Χουάνμι

Μπαρτσελόνα (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Ουμτιτί, Πικέ, Σεμέντο (46′ Κουτίνιο), Ζόρντι Αλμπα, Ράκιτιτς, Ραφίνια (57′ Μπουσκέτς), Σέρζι Ρομπέρτο, Ντεμπελέ (77′ Βιδάλ), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ