Βαλένθια – Ρεάλ Μπέτις 0-0

Βαλένθια – Ρεάλ Μπέτις 0-0

Όρθια μέσα στο Μεστάγια με αντίπαλο τη Βαλένθια έμεινε η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, Ρεάλ Μπέτις, (0-0) και τώρα ετοιμάζεται για το Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Με κορυφαίους τους Γκουαρδάδο και Κανάλες, με κατοχή περίπου 60% υπέρ της, αλλά χωρίς κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, η Ρεάλ Μπέτις άντεξε στην έδρα της Βαλένθια, πήρε έναν σημαντικό βαθμό (0-0) και τώρα ετοιμάζεται για το Γεώργιος Καραϊσκάκης και τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League (Πέμπτη 20/09, 22:00).

Οι Βερδιμπλάνκος μπήκαν από την αρχή πιο δυναμικά κόντρα στις Νυχτερίδες.  Στο 20′ ο Κανάλες σούταρε με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ λίγο αργότερα (23′), ο Τακάσι Ινούι μπήκε στην περιοχή, έκανε και το σουτ αλλά η άμυνα των γηπεδούχων αντέδρασε υπέροχα κρατώντας το μηδέν. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την κατάσταση. Ο νεοαποκτηθείς Κέβιν Γκαμεϊρό αλλά και ο εκ των διακριθέντων του Μουντιάλ, Ντένις Τσερίσεφ, έδειξαν τα… δόντια τους, χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν εκτός τόπου και χρόνου. Και μια κλεμμένη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου έδωσε την ευκαιρία στον Ντάνι Παρέχο στο 54ο λεπτό για ένα θεαματικό σουτ από το σημείο του πέναλτι, που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Λόπεθ. Από πλευράς Μπέτις, ο πάντα επικίνδυνος Χοακίν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και παίδεψε τον Γκαγιά, χωρίς όμως να φτάνει στο γκολ. Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και μάλλον ανταποκρίνεται στην εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βαλένθια(4-4-2): Ντομένετς, Πιτσίνι, Παουλίστα, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Τόρες (63′ Γκέντες), Παρέχο, Κοντογκμπιά (14′ Βας), Τσέρισεβ (77′ Μπατσουαγί), Γκαμεϊρό, Ροντρίγκο

Μπέτις (3-4-2-1): Λόπεθ, ΜΑντί, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Φκερέρο, Κανάλες, Γκουαρδάδο, Φίρπο, Μπουντεμπούζ (77′ Λο Σέλσο), Σανάμπρια (68′ Λεόν), Ινούι (63′ Χοακίν)

Δείτε πως παρέταξε τους Ανδαλουσιανούς ο Κίκε Σετιέν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ