Α. Μπιλμπάο – Ρεάλ Μ. 1-1

Α. Μπιλμπάο – Ρεάλ Μ. 1-1

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε τους πρώτους βαθμούς στη φετινή Λα Λίγκα στην Βασκονία απέναντι στη Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο με την ώθηση του κόσμου της δυσκόλεψε την Ρεάλ Μαδρίτης κρατώντας την στην ισοπαλία (1-1), ενώ οι Βάσκοι θα μπορούσαν κάλλιστα να κερδίσουν την αναμέτρηση.

Σε μία αναμέτρηση με πολύ καλό ρυθμό, η Μπιλμπάο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με τη δύναμη της έδρας πίεσε στο ξεκίνημα την Ρεάλ. Η «βασίλισσα» αφού πέρασε αλώβητη το πρώτο 1ολεπτο, άρχισε σιγά σιγά να προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι της, αλλά οι Βάσκοι δεν της επέτρεψαν να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από τον Ουνάι Σιμόν. Η ανωτερότητα της Μπιλμπάο εξαργυρώθηκε στο 32ο λεπτό όταν ο Ίκερ Μουνιαίν άνοιξε το σκορ, σε μία φάση που η άμυνα της Ρεάλ ήταν παντελώς απούσα.

Στο δεύτερο μέρος οι Μαδριλένοι παρουσιάστηκαν αρκετά βελτιωμένοι, με την Μπιλμπάο ωστόσο να συνεχίζει να παλεύει με όλες της τις δυνάμεις. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν γρήγορος με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες να σκοράρουν. Η «βασίλισσα» έφτασε στην ισοφάριση στο 63′ με κεφαλιά του ξεχασμένου από την άμυνα Ίσκο.

Στη συνέχεια και όσο ο χρόνος πέρναγε οι Βάσκοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα της Ρεάλ στο δεύτερο ημίχρονο. Η ισοπαλία μάλλον ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ε τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες να «κλέψουν» τη νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Εντουάρδο Μπερίσο): Ουνάι Σιμόν, Ινιγο Μαρτίνεθ, Γιεράι Αλβαρες, Ντε Μάρκος, Γιούρι, Ντάνι Γκαρθία, Ραούλ Γκαρθία, Μπενιάτ (81′ Μικέλ Ρίκο), Σουσαέτα, Μουνιαΐν (54′ Κάπα), Ινιάκι Γουίλιαμς (76′ Σαν Χοσέ).

Ρεάλ Μαδρίτης (Χούλεν Λοπετέγκι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κροος, Μόντριτς (61′ Ισκο), Θεμπάγιος (46′ Καζεμίρο), Ασένσιο, Μπέιλ (75′ Λούκας Βάθκεθ), Μπενζεμά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ