Mπερίσο : Όλη η Ισπανία στο πλευρό του

Mπερίσο : Όλη η Ισπανία στο πλευρό του

Η Σεβίλλη με επίσημη ανακοίνωση το πρωί της Τετάρτης επιβεβαίωσε πως ο Εντουάρδο Μπερίσο πάσχει από καρκίνο του προστάτη.

Ο Εντουάρντο Μπερίσο πάσχει από καρκίνο του προστάτη, όπως επιβεβαιώθηκε από την Σεβίλλη και τα μηνύματα στήριξης στον Αργεντίνο τεχνικό είναι αμέτρητα.

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Εντουάρντο Μπερίσο, έχει καρκίνο του προστάτη και πλέον ξεκινάει έναν αγώνα κόντρα στην αρρώστια με σκοπό να την νικήσει. Τα μηνύματα συμπαράστασης στον Αργεντινό είναι πάρα πολλά κι αναμένεται να γίνουν ακόμη περισσότερα.

Φυσικά όλο το Ισπανικό ποδόσφαιρο είναι δίπλα στον προπονητή της Σεβίλλης σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ ήδη στο Twitter κυκλοφορεί hastag με το όνομα του Μπερίσο. Συγκεκριμένα, το hastag λέει Δυνατά Μπερίσο (#fuerzaBerizzo).

Στο πασίγνωστο κοινωνικό μέσο δικτύωσης έχουν ήδη στείλει τις ευχές τους ομάδες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, ακόμα και απλοί άνθρωποι οι οποίοι ξαφνιάστηκαν στο άκουσμα της είδησης.

Ονόματα όπως ο Κασίγιας και ο Μίτσελ και ομάδες όπως η Βαλένθια και η Αθλέτικ Μπιλμπάο που είναι μεγάλοι αντίπαλοι στο γήπεδο με τον Ισπανό, πλέον είναι δίπλα του και προσπαθούν να του δώσουν δύναμη στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του.

Δείτε μερικά tweet:

Ίκερ Κασίγιας

Θέλτα

Σέρχιο Ράμος

Σέρχι Γκόμεζ

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Λας Πάλμας

Μίτσελ

Bαλένθια

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Χερέθ

Ουέλβα

Βίκτορ Βαλντές

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ