Μπαρτσελόνα : Προσφέρει το ιατρικό της επιτελείο στον Μπερίσο

Μπαρτσελόνα : Προσφέρει το ιατρικό της επιτελείο στον Μπερίσο

Η ομάδα της Βαρκελώνης στηρίζει τον Αργεντινό προπονητή της Σεβίλλης, με μια ξεχωριστή κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Εδουάρδο Μπερίσο προσβλήθηκε από καρκίνο του προστάτη και θα δώσει τον αγώνα της ζωής του. Στο πλευρό του Αργεντινού τεχνικού της ισπανικής ομάδας είναι και η Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς μάλιστα να προχωρούν σε μια ξεχωριστή κίνηση ανθρωπιάς.

Η διοίκηση της Μπάρτσα ανακοίνωσε πως θέτει το ιατρικό της επιτελείο στη διάθεση του προπονητή της Σεβίλλης, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τον Αργεντινό προπονητή να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα, διαχειρίστηκε στο παρελθόν πολύ δύσκολες περιπτώσεις όπως του Έρικ Αμπιντάλ και του Τίτο Βιλανόβα κι έχει αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες στη μάχη για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί πως οι Καταλανοί πρότειναν στον Μπερίσο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα. Αναμφίβολα μια ξεχωριστή πρωτοβουλία της ομάδας της Βαρκελώνης, που επιβεβαιώνει ότι η Μπαρτσελόνα είναι «περισσότερα από ένας σύλλογος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ