Επανέρχεται για Ερέρα η Μπαρτσελόνα

Επανέρχεται για Ερέρα η Μπαρτσελόνα

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Άντερ Ερέρα τον Ιανουάριο δείχνει η Μπαρτσελόνα

Δεν το βάζει κάτω η Μπαρτσελόνα με την περίπτωση του Άντερ Ερέρα, καθώς  αναμένεται να κινηθεί ξανά για την απόκτηση του τον Ιανουάριο. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλδέρβε είχε προσπαθήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της  το περασμένο καλοκαίρι, με την Γιουνάιτεντ να απαντάει αρνητικά στην πρόταση των Καταλανών. Το συμβόλαιο του ισπανού μέσου με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2019, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα από την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα, παρόλα αυτά οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο προς το παρόν έχουν παγώσει, κάτι που τον έχει ενοχλήσει, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να το πείσουν να μετακομίσει στο Καμπ Νόου.

Ο Ερέρα, ο οποίος κόστισε 28,8 εκατομμύρια λίρες όταν και μεταγράφηκε από την Μπιλμπάο, έχει αγωνιστεί σε μόλις 2 παιχνίδια την φετινή χρονιά, ενώ δεν θα πάρει μέρος ούτε σε αυτό κόντρα στη Γουλβς το Σάββατο, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ