Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Με τη... θεά τύχη στο πλευρό της (αυτογκόλ του Σόρια) και το πρώτο ερυθρόλευκο γκολ του Λεμάρ η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε από την έδρα της Χετάφε, επικρατώντας με το επαγγελματικό 2-0

Κακός μπελάς είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης για την Χετάφε, ούτε μία φορά δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει στα 12 τελευταία παιχνίδια που έχουν τεθεί αντίπαλοι. Το βράδυ του Σαββάτου (22/09) βέβαια, δεν είχε ούτε την τύχη με το μέρος της. Οι Ροχιμπλάνκος κατάφεραν να προηγηθούν, με το αυτογκόλ του Σόρια, χωρίς να έχουν ούτε μία ευκαιρία εντός εστίας μέχρι εκείνο το σημείο! Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Λεμάρ με το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά στο ματς. Πριν την συμπλήρωση ενός τετάρτου, ο Γάλλος διεθνής άσος της Ατλέτι, Τόμας Λεμάρ, πήρε μια πάσα ακριβείας, έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι της εστίας του Σόρια, στη συνέχεια βρήκε πάνω του και κάπως έτσι κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 των Ροχιμπλάνκος. Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι άξιο αναφοράς από τις δύο ομάδες.

Στο ίδιο έργο θεατές και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Στο 60′ όμως ο Λεμάρ πήρε μια ωραία πάσα, έκανε και το χαμηλό σουτ στην κάτω δεξιά γωνία της εστίας, αφήνοντας τον κίπερ των γηπεδούχων αβοήθητο (2-0). Επτά λεπτά αργότερα μάλιστα, ο ρέφερι απέβαλε απροσδόκητα τον Αντούνες και κάπου εκεί οι όποιες ελπίδες της Χετάφε έκαναν φτερά.

Στο 77′ ο Ντιέγκο Κόστα δεν κατάφερε να νικήσει τον Σόρια, ενώ ο έμπειρος κίπερ φώναξε «παρών και στην προσπάθεια του Αντούαν Γκριεζμάν στο 87ο λεπτό. Το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή με την Ατλέτικο να παίρνει μια σημαντική νίκη (την 1η εκτός έδρας) μετά τα χαστούκια από Θέλτα και Εϊμπάρ.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της 5ης αγωνιστικής:

Εϊμπάρ – Λεγκανές 1-0

Θέλτα – Βαγιαδολίδ 3-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ