Βαλβέρδε: «Στη βράβευση του κορυφαίου, δεν βράβευσαν τον κορυφαίο»

Βαλβέρδε: «Στη βράβευση του κορυφαίου, δεν βράβευσαν τον κορυφαίο»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό αγώνα με την Λεγανές, σχολίασε την απουσία του Μέσι από το γκαλά για τον «The Best»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό αγώνα των «μπλαουγκράνα» με την Λεγανές, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μέσι. Μπορεί εχτές δημοσιεύματα από την Ισπανία να έκαναν λόγο για κατηγορίες του Αργεντίνου στον προπονητή του, για την πρώτη φετινή απώλεια βαθμών της Μπαρτσελόνα, σήμερα όμως, ο Βαλβέρδε στήριξε δημόσια τον αρχηγό του, τονίζοντας ότι αυτός έπρεπε να κερδίσει το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 54χρονος τεχνικός: «Δεν θέλω να συγκρίνω. Για εμάς ο Μέσι είναι ο καλύτερος, αλλά και ο Μόντριτς είναι ένας μεγάλος νικητής, που έκανε σπουδαία χρονιά. Πάντως στην βράβευση του κορυφαίου, δεν βράβευσαν τον κορυφαίο».

Υπενθυμίζεται, ότι είναι η πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια που το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς δεν καταλήγει σε κάποιον εκ των Μέσι ή Ρονάλντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ