Ένα μήνα εκτός στην καλύτερη περίπτωση ο Ουμτιτί

Ένα μήνα εκτός στην καλύτερη περίπτωση ο Ουμτιτί

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό του γόνατο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για απουσία ενός μήνα τουλάχιστον

Φόβοι ότι ο Σαμουέλ Ουμτιτί θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον Γάλλο αμυντικό της Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αριστερό του γόνατο.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Γαλλίας είχε ενοχλήσεις στο γόνατο από το καλοκαίρι, ωστόσο τόσο οι «μπλαουγκράνα» όσο και ο παίκτης δεν είχαν δώσει ιδιαίτερη σημασία. Όπως φάνηκε όμως αυτές οι ενοχλήσεις αποδείχτηκαν μία κάκωση σε χόνδρο στο γόνατο, με φόβους να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα και στους συνδέσμους.

Οι αρχικές εκτιμήσεις της ιατρικής ομάδας της Μπαρτσελόνα μιλούν για απουσία ενός μήνα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Γάλλος να επιστρέψει στο παιχνίδι κόντρα στη Σεβίλλη στις 20 Οκτωβρίου ή στον αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ τρεις μέρες αργότερα. Αυτό όμως αν δεν υπάρχει μεγαλύτερη ζημιά, γιατί σε περίπτωση ρήξης θα χρειαστεί χειρουργείο και το διάστημα που θα κληθεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης θα είναι πολύμηνο.

Έτσι ο Βαλβέρδε βλέπει το αμυντικό του δίδυμο των Πικέ-Ουμτιτί, που αποτελούσε εγγύηση για την άμυνα των Καταλανών, να σπάει λίγο πριν από μία κρίσιμη καμπή της σεζόν με δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ