Λοπετέγκι: «Στόχος μας, η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Λοπετέγκι: «Στόχος μας, η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ο Χουλέν Λοπετέγκι μίλησε σε ισπανικά μέσα, παραμονές του ντέρμπι της Μαδρίτης

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Χουλέν Λοπετέγκι, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου, μία μέρα πριν το ντέρμπι με την Ατλέτικο. Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα, αλλά και την κατάσταση της ομάδας του.

Για το Σαββατιάτικο ντέρμπι, και αν το βλέπει σαν ένα δυνατό τεστ, είπε: «Όταν είσαι στην Ρεάλ, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και ιδιαίτερο. Ο αυριανός αγώνας δεν αποτελεί εξαίρεση και έτσι προετοιμαζόμαστε. Περιμένουμε ένα πολύ κλειστό και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Η Ατλέτικο είναι μια εξαιρετική ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες».

Για το επίπεδο φυσικής κατάστασης της ομάδας του, δήλωσε: «Είμαστε πολύ καλά, όσον αφορά αυτό, παρόλο που έχουμε παίξει 3 αγώνες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Η ήττα από την Σεβίλλη, δεν επηρεάζει αυτόν τον τομέα».

Ακόμη, ρωτήθηκε για το πως τους επηρέασε ψυχολογικά ο προχθεσινός αγώνας. «Δεν είμαστε χαρούμενοι αυτή την στιγμή, αλλά γνωρίζουμε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Συγκεντρωνόμαστε στον στόχος μας και αυτός είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε την στήριξη των φιλάθλων μας», τόνισε.

Τέλος, ρωτήθηκε αν είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας μετά τους πρώτους έξι αγώνες. «Είμαι χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας μου. Μόλις έχουμε ξεκινήσει και είμαι ενθουσιασμένος με την ενέργεια και την διάθεση που δείχνουν οι παίκτες», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ