Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1 (vid)

Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1 (vid)

Τρίτη σερί γκέλα για την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, που δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-1) – Βαθαίνει η κρίση στο εσωτερικό των Καταλανών.

Συνεχίζεται η κρίση στην Μπαρτσελόνα, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να μένει για τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη. Οι Καταλανοί μετά την ισοπαλία με την Χιρόνα (2-2) και την ήττα από την Λεγκανές (2-1), έμειναν 1-1 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, για την 7η αγωνιστική της La Liga. Τρίτη σερί γκέλα για την Μπαρτσελόνα, που αδυνατεί να βρει αντίδοτο στις πληγές της και μάλιστα άρχισαν ήδη οι πρώτες μουρμούρες στο Καμπ Νου.

Οι Μπλαουγκράνα το απόγευμα του Σαββάτου υποδέχθηκαν τους Βάσκους με στόχο να κλείσουν την αρνητική παρένθεση των δύο συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά για μια ακόμα φορά αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Η Αθλέτικ στάθηκε όρθια στον λάκκο των λεόντων και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την Βαρκελώνη. Στο αποψινό παιχνίδι μάλιστα ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε την Μπαρτσελόνα χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στην αρχική της ενδεκάδα, γεγονός που αποτυπώνει το άσχημο κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει τους Καταλανούς στη νίκη.

Η ομάδα Μπερίσο μάλιστα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ στο 41’ με τον Ντε Μάρκος. Ο αμυντικός της Αθλέτικ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Σουσαέτα και «πάγωσε» το Καμπ Νου. Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Μέσι βελτίωσε την εικόνα των γηπεδούχων, με τον Λατινοαμερικάνο άσο να δημιουργεί δύο μεγάλες ευκαιρίες στα καρέ του Σίμαν, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο 80’ ο Ερνέστο Βαλβέρδε αντικατέστησε τον Ντεμπελέ με τον Μουνίρ, με τον Μαροκινό τέσσερα λεπτά αργότερα να τον βγάζει ασπροπρόσωπο και να ισοφαρίζει σε 1-1. Στα εναπομείναντα λεπτά οι Καταλανοί προσπάθησαν να σκοράρουν το γκολ της νίκης, αλλά δεν τα κατάφεραν και έμειναν για τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς τρίποντο…

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής 

Παρασκευή (28/9) 

Ράγιο Βαγεκάνο – Εσπανιόλ 2-2
(6’ Ντε Τομάς, 47’ πεν. Κακουτά – 19’ Ιγκλέσιας, 45’+1’ Γκρανέρο)

Σάββατο (29/9) 

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βαλένθια 0-1
(36’ Γκαμεϊρό)

Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1
(84΄Μουνίρ- 41΄ Ντε Μάρκος)

Εϊμπάρ – Σεβίλλη (19:30)
Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45)

Κυριακή (30/9) 

Ουέσκα – Τζιρόνα (13:00)
Βιγιαρεάλ – Βαγιαδολίδ (17:15)
Λεβάντε – Αλαβές (19:30)
Μπέτις – Λεγκανές (21:45)

Δεύτερα (1/10) 

Θέλτα – Χετάφε (22:00)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ