Σοκ στο Έιμπαρ – Σεβίλλη : Κατέρρευσε κομμάτι της εξέδρας, τουλάχιστον δύο τραυματίες (pics&vids)

Σοκ στο Έιμπαρ – Σεβίλλη : Κατέρρευσε κομμάτι της εξέδρας, τουλάχιστον δύο τραυματίες (pics&vids)

Ο Μπανέγα έτρεξε να πανηγυρίσει με τους οπαδούς της Σεβίλλης στο γκολ του απέναντι στην Έιμπαρ και είδε την κερκίδα να καταρρέει, με συνέπεια να επικρατήσει πανικός για μερικά λεπτά. Τουλάχιστον δύο τραυματίες.

Στη διάρκεια των πανηγυρισμών του γκολ της Σεβίλλης στην έδρα της Έιμπαρ, το κομμάτι της εξέδρας στο οποίο φιλοξενούνταν οι οπαδοί των Ανδαλουσιάνων κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τρεις τραυματίες και να επικρατήσει πανικός για μερικά λεπτά.

Ο Έβερ Μπανέγα ευστόχησε από τα 11 βήματα και μετέβη στην εξέδρα για να πανηγυρίσει με τους οπαδούς της ομάδας του και στη διάρκεια των πανηγυρισμών συνέβη το περιστατικό. Τα ισπανικά ΜΜΕ δεν κάνουν λόγο για θύματα, παρά μόνο για τουλάχιστον δύο τραυματίες, αν και ήταν τόσο σφοδρή η πτώση που αρχικά άπαντες φοβήθηκαν για τα χειρότερα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ποδοσφαιριστές έμειναν να κοιτούν σοκαρισμένοι το σκηνικό που εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια τους, με κάποιους να κινούνται εν συνεχεία προς τα εκεί για να βοηθήσουν τον κόσμο να απεγκλωβιστεί.

Τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων έτρεξαν προς την εξέδρα, όπως ακριβώς και οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου. Το ματς διακόπηκε για οκτώ λεπτά και έπειτα συνεχίστηκε κανονικά.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο γήπεδο της βασκικής ομάδας, η οποία δεν είχε κανένα πρόβλημα τέτοιας φύσης κατά την πενταετή παραμονή της στη La Liga, πληρώντας φυσικά τις ελάχιστες προϋποθέσεις της διοργανώτριας αρχής. Το συγκεκριμένο κομμάτι της εξέδρας ήταν το μόνο που έχριζε ορισμένων επιδιορθώσεων, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί να γίνουν τον προσεχή Δεκέμβριο.

Προφανώς η τρίτη διαδοχική νίκη της Σεβίλλης στο πρωτάθλημα (1-3) πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού ακόμα και μετά τη λήξη το σοκ ήταν εμφανές στα πρόσωπα των παικτών και των ανθρώπων των δύο ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ