Βιγιαρεάλ – Βαγιαδολίδ 0-1

Βιγιαρεάλ – Βαγιαδολίδ 0-1

Σπουδαία νίκη της Βαγιαδολίδ στην έδρα της Βιγιαρεάλ (0-1), με μοιραίο πρόσωπο των Κίτρινων Υποβρυχίων τον Μορένο, ο οποίος στο πρώτο μέρος σπατάλησε κάμποσες ευκαιρίες και στο δεύτερο ηττήθηκε από τον Μασίπ σε εκτέλεση πέναλτι.

Η Βαγιαδολίδ κατάφερε να κάνει την έκπληξη της αγωνιστικής στη La Liga και να επικρατήσει με 0-1 της Βιγιαρεάλ στο Μαδριγάλ, χάρη σε φοβερό γκολ με αριστερό μονοκόμματο σουτ του Σουάρεζ στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τα Κίτρινα Υποβρύχια σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Ζεράρδ Μορένο για να προηγηθούν, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Ζόρδι Μασίπ, να βρίσκεται σε εξαιρετικό βράδυ και να του λέει αλλεπάλληλα «όχι». Ο Μορένο ηττήθηκε μέχρι και από την άσπρη βούλα από τον Μασίπ στο 83ο λεπτό, έτσι ο 26χρονος Ισπανός φορ μετατράπηκε σε μοιραίο πρόσωπο για την ομάδα του.

Με τη νίκη αυτή το σύνολο του Σέρχιο Γκονθάλεθ ανέβηκε στην 8η θέση της κατάταξης, αφήνοντας τη Βιγιαρεάλ στην 11η και κατ’ επέκταση μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Στο ματς που διεξήχθη νωρίτερα, η Ουέσκα ήρθε ισόπαλη με τη Χιρόνα στην έδρα της πρώτης. Ο Στουάνι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 37′, ενώ ο Μελέρο ισοφάρισε στο 72′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ