Τσάβι: «Δεν ήταν ευτυχισμένος στη Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ»

Τσάβι: «Δεν ήταν ευτυχισμένος στη Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ»

O Τσάβι σε δηλώσεις του στο BBC, αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος σταρ δεν ήταν ευτυχισμένος στη Μπαρτσελόνα. Ο 37χρονος παίκτης της Αλ Σαντ αποκάλυψε, πως στον γάμο του Μέσι το καλοκαίρι, ο Νεϊμάρ είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη. Αναλυτικά οι δηλώσεις […]

O Τσάβι σε δηλώσεις του στο BBC, αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος σταρ δεν ήταν ευτυχισμένος στη Μπαρτσελόνα.

Ο 37χρονος παίκτης της Αλ Σαντ αποκάλυψε, πως στον γάμο του Μέσι το καλοκαίρι, ο Νεϊμάρ είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι:

«Μας είπε ότι θέλει μια αλλαγή, ότι θέλει να αλλάξει σύλλογο. Τον ρώτησα «γιατί;» και μου απάντησε ότι: «δεν είμαι ευτυχισμένος στην Μπαρτσελόνα, προτιμώ να πάω αλλού, να αποκτήσω νέες εμπειρίες στην Ευρώπη. Στην Παρί Σεν Ζερμέν»».

Και τελικά το έκανε. Ήταν απόφασή του. Πρέπει να το σεβαστούμε. Και νομίζω ότι με Νεϊμάρ-Εμπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ