Μπερτομέου: «Ανοικτή η πόρτα της επιστροφής για τον Γκουαρντιόλα»

Μπερτομέου: «Ανοικτή η πόρτα της επιστροφής για τον Γκουαρντιόλα»

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει μια μέρα στην Μπαρτσελόνα ο Πεπ Γκουαρντιόλα σχολίασε ο πρόεδρος της ομάδας Χοσέ Μαρία Μπερτομέου, λέγοντας ότι αν ο Καταλανός επιθυμήσει να επιστρέψει η πόρτα είναι ανοιχτή.

Την πόρτα ανοικτή αφήνει στον Πεπ Γκουαρντιόλα αν αυτός επιθυμήσει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Χοσέ Μαρία Μπερτομέου.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν ότι θα ήθελε να τελειώσει την προπονητική του καριέρα στο Καμπ Νου στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνας.

Έτσι, ο πρόεδρος της ομάδας, μιλώντας στους Times, τόνισε: « Διάβασα πρόσφατα ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα στο μέλλον, ως προπονητής στις ακαδημίες μας. Αυτό θα ήταν σπουδαίο νέο για τον σύλλογο και γνωρίζει και ο ίδιος ότι η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον. Ήθελε να φύγει και αυτή ήταν η επιλογή του αλλά σίγουρα θα μπορούσε να επιστρέψει».

Στην συνέχεια, ο Μπερτομέου αναφέρθηκε και στο μέλλον του Λιονέλ Μέσι υποστηρίζοντας: «Νομίζω ότι θα τον έχουμε και μετά τη λήξη του συμβολαίου του. Δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει και ούτε εμείς έχουμε σκοπό να πουλήσουμε έναν από τους καλύτερους παίκτες μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας και να φέρει ευτυχία στους οπαδούς μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ