Η «δολοφονική» ματιά του Μπούργκος στον Λοπετέγκι

Η «δολοφονική» ματιά του Μπούργκος στον Λοπετέγκι

Ο Χέρμαν Μπούργκος δεν... μασάει από Μπερναμπέου και το έχει αποδείξει!

Το ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο ανέκαθεν ήταν σκληρό, στα όρια του αντιαθλητικού, με ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν. Κατά τη διάρκεια του Σαββατιάτικου ματς οι προπονητές και τον δύο ομάδων ήταν συνεχώς όρθιοι και διαμαρτυρόντουσαν στον τέταρτο διαιτητή.

Ο Ζουλέν Λοπετέγκι και Ντιέγκο Σιμεόνε αρκετές φορές ξεπέρασαν την οριοθετημένη περιοχή στην οποία πρέπει να βρίσκονται και πήγαιναν κατευθείαν να διαμαρτυρηθούν. Δεν ήταν λίγες οι φορές που φώναξαν ο ένας κόουτς στον άλλον για τα δυναμικά μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Από αυτό το γαϊτανάκι διαμαρτυριών και «εκφοβισμού» του αντιπάλου δεν θα μπορούσε να λείψει και ο βοηθός προπονητή του Αργεντίνου τεχνικού των «ροχιμπλάνκος», Χέρμαν Μπούργκος. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας είχε σηκωθεί για να δώσει τον τέταρτο διαιτητή το χαρτί με την επόμενη αλλαγή των φιλοξενούμενων. Την ίδια ώρα ο Ισπανός κόουτς της «Βασίλισσας» γκρίνιαζε για κάποια διαιτητική απόφαση. Τότε ο Μπούργκος κοντοστάθηκε και κάρφωσε με βλέμμα του τον Λοπετέγκι. Η ματιά του βοηθού του Σιμεόνε ήταν από αυτές που… μαρτυράς τα πάντα χωρίς να έχεις κάνει τίποτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπούργκος εμπλέκεται σε παρόμοιο σκηνικό. Κατά τη διάρκεια του μαδριλένικου ντέρμπι το 2012, ο Μπούργκος είχε ένα επεισόδιο με τον τότε προπονητή των «μερένχες» Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Αργεντίνος είχε διασχίσει όλη τη διαδρομή μέχρι τον πάγκο των γηπεδούχων και είχε απειλήσει τον «Special One» λέγοντας του: «Εγώ δεν είμαι ο Τίτο (Βιλανόβα), εγώ θα σου ξεριζώσω το κεφάλι», κάνοντας αναφορά στο γνωστό σκηνικό ανάμεσα στον Ζοσέ και τον Τίτο Βιλανόβα μετά τη λήξη του Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της χρονιάς 2012-13.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ