Θλάση ο Καρβαχάλ, τρέχει να προλάβει το classico

Θλάση ο Καρβαχάλ, τρέχει να προλάβει το classico

Μετά τους Μαρσέλο, Ίσκο και Μπέιλ, ο Χούλιεν Λοπετέγκι αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα τραυματισμού, καθώς ο Ντάνι Καρβαχάλ έχει τεθεί νοκ-αουτ λόγω ενός προβλήματος στην γάμπα. Αμφίβολος για το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας.

Αμφίβολος για το ντέρμπι κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι ο Ντάνι Καρβαχάλ. Ο Ισπανός δεξιός μπακ της «βασιλίσσας» έχει υποστεί θλάση στη γάμπα και υπολογίζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 3-5 εβδομάδες.

Έτσι, ο 26χρονος άσος είναι πολύ πιθανό να χάσει το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου. Εκτός των άλλων ο παίκτης της πρωταθλήτριας Ευρώπης θα μείνει εκτός για τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας για το Nations League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που ο Καρβαχάλ θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων την φετινή χρονιά, ενώ παράλληλα στα πιτς είναι και ο αριστερός οπισθοφύλακας των «μερένχες», Μαρσέλο, με τον Χούλιεν Λοπετέγκι να τοποθετεί στα άκρα της άμυνας τους Νάτσο και Οντριοθόλα για να καλύψουν τα κενά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ