Ατλέτικο Μ. – Μπέτις 1-0

Ατλέτικο Μ. – Μπέτις 1-0

Η Μπέτις μπορεί να είχε συντριπτική κατοχή μέσα στην έδρα της Ατλέτικο, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που επικράτησαν με 1-0.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε της Ρεάλ Μπέτις με 1-0 με γκολ του Χοακίν Κορέα στο 74′ και βρίσκεται προσωρινά στην κορυφή της Λα Λίγκα.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε παραχώρησε από το ξεκίνημα την κατοχή στους Σεβιγιάνους και με αντεπιθέσεις φωτιά χτυπούσε συνεχώς τους φιλοξενούμενους.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 6ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ «έπαιξαν» το παιχνίδι που τους… «προέτρεψε» ο προπονητής των γηπεδούχων και με κατοχή 60-40 προσπαθούσαν να ξεκλειδώσουν την άμυνα των «ροχιμπλάνκος».

Η Ατλέτικο πίεζε ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους όταν αυτοί περνούσαν το κέντρο και με γρήγορο «τρανζίσιον» χτύπαγαν στις αντεπιθέσεις.

Ίσως ήταν επικίνδυνο να δώσει την μπάλα σε μία ομάδα όπως η Μπέτις, αλλά ο Αργεντίνος προπονητής δικαιώθηκε από την εικόνα και την έκβαση του παιχνιδιού.

Με κατοχή 63% οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 3 τελικές προσπάθειες (όλες εκτός στόχου), με τους Μαδριλένους από την άλλη να έχουν αρκετές ευκαιρίες και να παίρνουν δίκαια τη νίκη.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Λούκας, Χουανφράν (74′ Αρίας), Φελίπε Λουίς, Ροδρίγο, Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ (57′ Κορέα), Γκριεζμάν, Κάλινιτς (66′ Παρτέι)

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Πάου Λόπεθ, Σίντνεϊ, Μπαρτρά, Μαντί, Καρβάλιο (17′ Γκουαρδάδο), Λο Σέλσο, Φράνθις (81′ Σανάμπρια), Φίρπο, Χοακίν (66′ Τέγιο), Κανάλες, Λορέν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ