Το clasico κρίνει το μέλλον του Λοπετέγκι

Το clasico κρίνει το μέλλον του Λοπετέγκι

Τελεσίγραφο στον Χουλέν Λοπετέγκι από τον Φλορεντίνο Πέρεθ για νίκες στα επόμενα τρία ματς με αποκορύφωμα το clasico της 28ης Οκτωβρίου.

Η νέα ήττα αυτή τη φορά από την Αλαβές, έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη θέση του Χουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο προπονητής της «Βασίλισσας» φαίνεται να έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του Φλορεντίνο Πέρεθ ο οποίος του έδωσε τελεσίγραφο για νίκη στα επόμενα τρία ματς.

Η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Λεβάντε για την La Liga, και μετά την Βικτόρια Πλζεν για το Champions League. Eκεί όμως που φαίνεται πως θα κριθούν όλα είναι στο clasico της 28ης Οκτωβρίου στο Καμπ Νου. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας, στη διοίκηση της Ρεάλ, θεωρούν τον Ισπανό προπονητή υπεύθυνο για την κακή πορεία της ομάδας χρεώνοντάς του τους πολλούς τραυματισμούς αλλά και την κακή εικόνα που βγάζει η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Όπως και να έχει ο Λοπετέγκι έχει μια τελευταία ευκαιρία να δουλέψει στη διακοπή των Εθνικών ομάδων και να αντιστρέψει την κατάσταση, διαφορετικά δύσκολα θα μακροημερεύσει στον πάγκο της Ρεάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ