Νάτσο: «Είμαστε με τον Λοπετέγκι μέχρι θανάτου»

Νάτσο: «Είμαστε με τον Λοπετέγκι μέχρι θανάτου»

Τον προπονητή του στην Ρεάλ Μαδρίτης υπερασπίστηκε ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Νάτσο σε δηλώσεις που παραχώρησε ο ίδιος σε ισπανικό μέσο ενημέρωσης.

Μήνυμα στήριξης στον Χούλιεν Λοπετέγκι έδωσε ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Νάτσο σε συνέντευξη του σε ισπανικό μέσο ενημέρωσης.

Ο 28χρονος άσος υπερασπίστηκε τον προπονητή του τονίζοντας ότι θα τον στηρίζουν μέχρι το τέλος,ενώ αναφέρθηκε και στον Κριστιάνο Ρόναλντο λέγοντας ότι η αποχώρησή του από την «βασίλισσα» δεν θα έπρεπε να επηρέαζει την υπόλοιπη ομάδα.

Πιο αναλυτικά, ο Νάτσο υποστήριξε: «Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε δύο πόντους μακριά από την κορυφή. Στον κόσμο του ποδοσφαίρου και ακόμη περισσότερο της Ρεάλ Μαδρίτης όσα συμβαίνουν πολλαπλασιάζονται επί χίλια. Όταν έρχεσαι ισοπαλία ή χάνεις στη Ρεάλ, φαίνεται να υπάρχει κρίση. Όταν αυτό συμβαίνει επί τέσσερις αγώνες, τα πάντα δείχνουν να έχουν τελειώσει. Οι ποδοσφαιριστές είναι με τον προπονητή μέχρι θανάτου. Είμαστε ήρεμοι. Έχουμε ζήσει τέτοιες καταστάσεις ή και χειρότερες και πάντα είχαμε την ικανότητα να της ξεπερνάμε. Δεν μπορώ να διαβεβαιώσω ότι στο τέλος της σεζόν θα κατακτήσουμε τίτλους, αλλά η Ρεάλ πάντα έχει δείξει ότι θα πολεμήσει για τα πάντα».

Όσον αφορά στον Πορτογάλο, ο Ισπανός αμυντικός δήλωσε: «Στο ξεκίνημα της σεζόν πετυχαίναμε πολλά γκολ και κανείς δεν θυμόταν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ξεκίνησε στη Γιουβέντους χωρίς να σκοράρει. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα αλλάζουν. Ο Κριστιάνο ήταν πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Σκόραρε 50 γκολ τη σεζόν, αλλά δεν ευθυνόμαστε εμείς για την αποχώρησή του και δεν θα κλάψουμε για ό,τι συνέβη στο παρελθόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ