Απολύθηκε από την Ουέσκα ο Λέο Φράνκο

Απολύθηκε από την Ουέσκα ο Λέο Φράνκο

Ο Αργεντινός απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από την ισπανική ομάδα και ο επικρατέστερος για τον διαδεχθεί είναι ο πρώην τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης, Φραν Ροντρίγκεθ.

Παρελθόν από τον πάγκο της Ουέσκα αποτελεί ο Λέο Φράνκο, με τον Αργεντινό να είναι ο πρώτος προπονητής που απολύεται στη φετινή La Liga. Η τραγική πορεία της νεοφώτιστης ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα οδήγησε τη διοίκηση του συλλόγου στην απομάκρυνση του Λατινοαμερικάνου τεχνικού, ο οποίος πλήρωσε το… μάρμαρο των άσχημων εμφανίσεων.

Η ήττα στο πρόσφατο παιχνίδι από την Βαγιαδολίδ ήταν το κύκνειο άσμα του Φράνκο, με τον 41χρονο να ψάχνει πλέον για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Από την άλλη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο επικρατέστερος για τον διαδεχθεί στον πάγκο της Ουέσκα είναι ο πρώην τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης, Φραν Ροντρίγκεθ.

Η ομάδα Καταλονίας μετά το πέρας των πρώτων 8 αγωνιστικών βρίσκεται στον πάτο τςη βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει μόλις 5 πόντους. Συγκεκριμένα, σε οκτώ παιχνίδια η Ουέσκα είχε απολογισμό 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες, με τον Φράνκο να απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ