Επεκτείνει το συμβόλαιο του Μέσι η Μπάρτσα αφήνοντας την… πόρτα ανοικτή

Επεκτείνει το συμβόλαιο του Μέσι η Μπάρτσα αφήνοντας την… πόρτα ανοικτή

Ο Μέσι στα 31 του δεσμεύεται με 3 χρόνια συμβόλαιο με τους Καταλανούς, οι οποίοι προτίθενται να του το επεκτείνουν, αφήνοντας του όμως την επιλογή να αποχωρήσει!

Ο Μέσι για άλλη μια χρονιά είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Μπαρτσελόνα. Όπως αναμένεται άλλωστε να είναι και για αρκετά χρόνια ακόμα. Ο Αργεντινός αστέρας, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα μέχρι τα 34 του το οποίο έχει την αστρονομική ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, η διοίκηση της ομάδας προτίθεται να του επεκτείνει το συμβόλαιο για 1 ή 2 ακόμη χρόνια, θέλοντας τον Αργεντινό να κλείσει την καριέρα του στην Βαρκελώνη και την ομάδα που τον ανέδειξε.

Ωστόσο, το συμβόλαιό του έχει άλλη μια ρήτρα η οποία αφήνει τον Μέσι να αποχωρήσει από τους Καταλανούς το 2020 με ελάχιστα ή καθόλου χρήματα, εφόσον επιλέγει να μετακινηθεί σε ομάδα εκτός της ποδοσφαιρικής elite. Όπως ακριβώς έκανε δηλαδή ο Τσάβι που πήγε στο Κατάρ και την Αλ Σαντ ή Ο Ινιέστα που επέλεξε την Ιαπωνία και την Βίσελ Κόμπε  ή ακόμα και ο Ιμπραΐμοβιτς που συνεχίζει την καριέρα του στην Αμερική και το MLS για χάρη των Λος Άντζελες Γκάλαξι…

Πάντως όπως έχει δηλώσει ο Μέσι στο παρελθόν αρκετές φορές. όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, θα ήθελε να σταματήσει το ποδόσφαιρο εκεί που όλα άρχισαν για αυτόν το μακρινό 2000. Στη γενέτειρά του  Αργεντινή και την αγαπημένη του Νιούελς Ολντ Μπόις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ