Μέσι : «Σίτι και Παρί οι δυνατότερες»

Μέσι : «Σίτι και Παρί οι δυνατότερες»

Ο Λιονέλ Μέσι θεωρεί πως η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι πιο φορμαρισμένες και δυνατές ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη

Ο Λιονέλ Μέσι παρέλαβε χθες το Χρυσό Παπούτσι για τα 37 γκολ που σημείωσε την περσινή σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα και σήμερα η Marca δημοσίευσε συνέντευξή του.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αναφέρεται στις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στην Ευρώπη. Έκανε λόγο για την Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού όπως είπε είναι οι πιο δυνατές και σταθερές έως τώρα. Ωστόσο, δεν έβγαλε εκτός την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μέσι:

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι από τις πιο δυνατές ομάδες αυτή τη στιγμή, μαζί με την Πάρι Σεν Ζερμέν. Μέχρι τώρα ήταν οι δύο πιο σταθερές ομάδες. Αλλά είναι μεγάλη η σεζόν. Ποτέ δεν βγάζω έξω τη Ρεάλ και αυτό είναι από την εμπειρία. Ακόμη κι αν τώρα δεν έχει τα αποτελέσματα που όλοι περίμεναν. Δεν έχω αμφιβολία ότι στο τέλος θα παλέψει για τα πάντα, όπως κάνει κάθε χρόνο. Η Μπάγερν επίσης. Αλλά είναι αλήθεια ότι η Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αυτές που βρίσκονται στο καλύτερο σημείο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ