Λοπετέγκι: «Δεν αισθάνομαι απειλή, αλλά στήριξη από τον σύλλογο»

Λοπετέγκι: «Δεν αισθάνομαι απειλή, αλλά στήριξη από τον σύλλογο»

Την υποστήριξη της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να έχει ο Χούλιεν Λοπετέγκι, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του πριν από το ματς με την Λεβάντε.

Την πεποίθηση ότι δεν αισθάνεται καμία πίεση στο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε ο Χούλιεν Λοπετέγκι πριν από το ματς της «βασίλισσας» κόντρα στην Λεβάντε για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον 52χρονο τεχνικό και δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι η διοίκηση των «μερένχες» ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Παρόλο αυτά, ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ισπανίας δεν αισθάνεται πίεση αλλά υποστήριξη από το περιβάλλον της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Πιο αναλυτικά, ο Λοπετέγκι τόνισε: « «Αισθάνομαι καλά. Είμαι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Το μοναδικό που με απασχολεί, είναι να συνεχίσουμε το έργο μας και να επιμένουμε στην δημιουργία. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση με την Λεβάντε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Οφείλουμε να επικεντρωθούμε στον συγκεκριμένο αγώνα, χωρίς να μας απασχολούν τα σχόλια, τα λεπτά χωρίς τέρματα και άλλα πράγματα» είπε ο Λοπετέγκι και συνέχισε. «Το Σάββατο υπάρχουν τρεις βαθμοί, τρεις σημαντικοί βαθμοί, που μπορούν να μας φέρουν ακόμη και στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτή, λοιπόν, είναι η προτεραιότητά μας. Δεν αισθάνομαι καμία απειλή, αντίθετα θεωρώ πως έχω την υποστήριξη του συλλόγου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ