Ρεάλ Μαδρίτης- Λεβάντε 1-2

Ρεάλ Μαδρίτης- Λεβάντε 1-2

Ήττα - σοκ για την Ρεάλ από την Λεβάντε στη Μαδρίτη (1-2) και ο Λοπετέγκι ετοιμάζεται να κουνήσει μαντήλι...

Νέα τραγική εμφάνιση από την Ρεάλ και ήττα από την Λεβάντε μέσα στην Μαδρίτη με 2-1 με τον Λοπετέγκι να ετοιμάζεται πλέον για να τα… μαζεύει από την βασίλισσα. Καμία σημασία δεν έχουν για το τελικό αποτέλεσμα οι 25 τελικές , τα τρία δοκάρια και τα δύο ακυρωθέντα γκολ . Ο φωτεινός πίνακας είναι αμείλικτος και έγραψε μετά την συμπλήρωση των 90 λεπτών Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε 1-2.

Ο πρωταθλητής κόσμου, Ραφαέλ Βαράν, με δύο λάθη που δεν αντιπροσωπεύουν την κλάση του έδωσε την ευκαιρία στη Λεβάντε να προηγηθεί, στο 7ο λεπτό με τον Μοράλες να κάνει το 1-0. Ενώ έξι λεπτά αργότερα έκανε χέρι εντός περιοχής και ο Ροζέρ δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-0 των φιλοξενούμενων.

Το γκολ του Ασένσιο στο 18’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ,οι Σέρχιο Ράμος (17’) και Μαριάνο (34’) σημάδεψαν δοκάρι. Ο κίπερ της Λεβάντε πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, ενώ η Λεβάντε έφτασε και στο 3-0 παρότι το γκολ του Ροσίνα ακυρώθηκε κι αυτό μέσω VAR.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 72ο λεπτό, ο Μαρσέλο μείωσε σε 1-2, μα οι όποιες ελπίδες «σκόρπισαν» μετά από λίγο. Ο  Μπενζεμά μπήκε κι αυτός στην εξίσωση των… δοκαριών (75’). Η Λεβάντε άντεξε στην πίεση και το τελικό σφύριγμα του ρέφερι την βρήκε νικήτρια με 2-1 μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, το οποίο δεν έκρυψε φυσικά τη δυσαρέσκειά του για τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Χουλέν Λοπετέγκι): Κουρτουά, Οντριοθόλα (46′ Μπέιλ), Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο (60′ Μπενζεμά), Λούκας, Ασένσιο (60′ Θεμπάγιος), Μαριάνο

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Οϊερ, Ποστίγο (75′ Τσέμα), Τόνιο, Καμπάκο, Ρόμπερ, Ροτσίνα (67′ Ντουκουρέ), Καμπάνια, Μοράλες, Μπάρντι, Μαρτί (79′ Μπόατενγκ), Τζέισον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ