Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μέσι, χάνει το Clasico!

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μέσι, χάνει το Clasico!

Ο Λιονέλ Μέσι που τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στη Σεβίλλη, θα χάσει σίγουρα το ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, που κάνουν λόγο για απουσία τριών εβδομάδων...

Η Μπαρτσελόνα νίκησε την Σεβίλλη με 4-2, με τον Μέσι όσο αγωνίζεται να είναι εκπληκτικός δημιουργώντας το 1-0 του Κουτίνιο και σκοράροντας για το 2-0. Η νίκη των μπλαουγκράνα και η επιστροφή τους στην κορυφή αποδείχθηκε πύρρειος, αφού επισκιάστηκαν από τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι.

Ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα έπεσε άσχημα στο 25’ και προσγειώθηκε πάνω στο χέρι του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πονώντας πολύ. Με τις πρώτες εξετάσεις να έχουν ολοκληρωθεί, ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του Αργεντινού σούπερ σταρ ανέρχεται στις τρεις εβδομάδες, λόγω σπασίματος στον αγκώνα.

Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα χάσει τη μεσοβδόμαδη κόντρα με την Ίντερ για το Champions League αλλά και το Clasico κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, το ερχόμενο σαββατοκύριακο, αναμέτρηση πολύ σημαντική με έντονο ψυχολογικό όσο και βαθμολογικό διακύβευμα μετά τις συνεχόμενες γκέλες των Καταλανών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ