Μαρσέλο: «Με τον Λοπετέγκι μέχρι το θάνατο»

Μαρσέλο: «Με τον Λοπετέγκι μέχρι το θάνατο»

Την απόλυτη στήριξη προς στον Χούλεν Λοπετέγκι εξέφρασε ο Μαρσέλο σε δηλώσεις που παραχώρησε τονίζοντας ότι οι παίκτες θα είναι μαζί του μέχρι θανάτου.

Ασπίδα προστασίας προς τον Χούλεν Λοπετέγκι σήκωσε ο Μαρσέλο μετά από την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης (2-1) από την Λεβάντε στην εντός έδρας αναμέτρηση για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας έσπευσε να εκφράσει την απόλυτη στήριξη του προς τον προπονητή του, μιλώντας στο «beIN Sports» τονίζοντας: «Είμαστε μαζί του μέχρι το θάνατο.Μας μιλάει ξεκάθαρα και υπάρχει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Πρέπει να τον αφήσουμε να δουλέψει».

Στην συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει αν η θητεία του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ισπανίας είναι παρόμοια με αυτή του Ράφα Μπενίτεθ υποστηρίζοντας: «Νιώθω το βάρος της φανέλας του συλλόγου και αισθάνομαι άσχημα όταν δεν καταφέρνουμε να κερδίσουμε. Όμως δεν μπορείτε να συγκρίνετε τον Λοπετέγκι με τον Ράφα Μπενίτεθ».

Τέλος, ο 30χρονος Βραζιλιάνος σχολίασε και την χθεσινή ήττα της «βασίλισσας» από την Λεβάντε λέγοντας: «Η Λεβάντε δεν έκανε πολλά πράγματα, απλά πήρε το πλεονέκτημα από την αρχή εξαιτίας των δικών μας λαθών. Προσπαθήσαμε τουλάχιστον να πάρουμε την ισοπαλία, αλλά τελειώσαμε το ματς χωρίς ανάσες γιατί αφήσαμε την ψυχή μας στο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ