Ράγιο Βαγιεκάνο – Χετάφε 1-2

Ράγιο Βαγιεκάνο – Χετάφε 1-2

Η Χετάφε επικράτησε εκτός έδρας της Βαγιεκάνο με 2-1 και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας

Μεγάλη νίκη της Χετάφε επί της συμπολίτισσας Ράγιο Βαγιεκάνο με 2-1, με την ομάδα του Χοσέ Μπορδαλάς να ανεβαίνει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -2 από την 5η Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη οι «βαγιέκας» παραμένουν στην ζώνη του υποβιβασμού με 5 βαθμούς, μένοντας χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Αρκετά υποτονικό το πρώτο ημίχρονο, δίχως την μεγάλη ευκαιρία, με την μία ομάδα να μην μπορεί να απειλήσει την άλλη, και τους γηπεδούχους να είναι ελαφρώς καλύτεροι. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 63ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Φουλκιέ.

Στο 67′ ο Σέρχιο Ακιέμε της Βαγιεκάνο, σε προσπάθεια του να διώξει την μπάλα από την περιοχή της ομάδας πέτυχε αυτογκόλ, δίνοντας στην Χετάφε αέρα δύο τερμάτων. Άτυχη στιγμή για τον 21χρονο αμυντικό ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του φετινή εμφάνιση.

Στο 73′ οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 1-2 με σουτ του Ραούλ Ντε Τόμας, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ισοφαρίσει μέχρι το τέλος του αγώνα. Στο 93′ αποβλήθηκε ο Τρέχο της Βαγιεκάνο με δεύτερη κίτρινη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ