Ρεάλ Μαδρίτης : Ο Γκούτι προηγείται στην «κούρσα» για αντί-Λοπετέγκι

Ρεάλ Μαδρίτης : Ο Γκούτι προηγείται στην «κούρσα» για αντί-Λοπετέγκι

Ο Τζουλέν Λοπετέγκι θα πάρει την τελευταία ευκαιρία του στο προσεχές Clasico. Και αν αποτύχει, ο Γκούτι βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη λύση του Μίτσελ να έχει χάσει πόντους. Ποιοι οι ενδοιασμοί για τον 41χρονο Ισπανό, ο οποίος δεν έχει την παραμικρή εμπειρία ως τεχνικός πρώτης ομάδας.

Ο Τζουλέν Λοπετέγκι θα παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι νεωτέρας, επί της ουσίας έχοντας την τελευταία ευκαιρία να ανατρέψει την κατάσταση στο επερχόμενο Clasico με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα (28/10, 17:15) και να κερδίσει τουλάχιστον μια παράταση χρόνου.

Εντούτοις, είναι δεδομένο ότι ο Ισπανός προπονητής ελέγχεται από τη διοίκηση των Μερένγκες, η οποία έχει εισέλθει σε διαδικασία προεργασίας όσον αφορά στο ενδεχόμενο αντικατάστασής του.

Νούμερο ένα υποψήφιος, λοιπόν, σύμφωνα με σημερινό (21/10) ρεπορτάζ της ισπανικής AS, είναι ο άλλοτε μέσος των πρωταθλητών Ευρώπης, Γκούτι. Ο τελευταίος είχε βρεθεί στη σχετική λίστα και τον περασμένο Ιούνιο, ύστερα από την παραίτηση του Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική ηγεσία, «φιγουράροντας» στο πλάι του Μίτσελ στα ισπανικά δημοσιεύματα.

Επί του παρόντος ο 41χρονος Ισπανός εργάζεται ως άμεσος συνεργάτης του Σενιόλ Γιουνιές στην Μπεσίκτας, ενώ την περίοδο 2013 – 2018 βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας Νέων της Ρεάλ, έχοντας εν γένει ικανοποιήσει με το έργο του, έστω κι αν βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο για να εξαχθεί οποιοδήποτε συμπέρασμα, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν έχει καθίσει ποτέ σε πάγκο πρώτης ομάδας.

Στο Σαντιάγο Μπερναμπέου έχει πολλούς θαυμαστές ως προσωπικότητα και αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι είναι σε θέση να χειριστεί σε μεγάλο βαθμό το κομμάτι των αποδυτηρίων. Βέβαια, υφίσταται φόβος στη σκέψη ότι ενδεχομένως ο Γκούτι «καεί» ως προπονητής με αυτόν τον τρόπο, αφού ίσως είναι ανέτοιμος για έναν τέτοιον ρόλο, γι’ αυτό και η Ρεάλ σκοπεύει να εξετάσει εκτενώς τις εναλλακτικές της πριν του καταθέσει πρόταση, μία εκ των οποίων φυσικά αποτελεί ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ