Ετοιμάζει πρόταση για Ζλάταν η Ρεάλ!

Ετοιμάζει πρόταση για Ζλάταν η Ρεάλ!

Τη μεταγραφική βόμβα του χειμώνα είναι έτοιμη να πυροδοτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να αποκτήσει τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι θέλουν ν’ ανανεώσουν το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, αλλά ο Σουηδός σούπερ σταρ δεν ανοίγει τα χαρτιά του, λίγες αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της εφετινής σεζόν στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Ο «Ιμπρα» πέρασε τον Ατλαντικό τον περασμένο Μάρτιο και έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Λος Αντζελες έως το τέλος του 2019, αλλά η διοίκηση θέλει να του ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο το συμβόλαιο του.

Ο 37χρονος άσος, όμως, περιμένει προτάσεις και εκτός από τη Μίλαν, ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ρεάλ Μαδρίτης! Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό της Μαδρίτης, «Cadena Cope», ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Φλορεντίνο Πέρεθ, θέλει οπωσδήποτε να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή τον προσεχή Ιανουάριο και το σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζει πως θα κινηθεί για την απόκτηση του Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος έχει πετύχει 22 γκολ σε 26 παιχνίδια με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι στο MLS.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ