Τερ Στέγκεν: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα»

Τερ Στέγκεν: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα»

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα τονίζει πως οι «μπλαουγκράνα» στοχεύουν στην κατάκτηση όλων των φετινών τίτλων

 

Ο Γερμανός πορτιέρο μίλησε στην «El Mundo Deportivo» μίλησε για την ευρωπαϊκή πορεία της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, την απουσία του Μέσι στον προσεχή αγώνα με την Ίντερ, ενώ δήλωσε χαρούμενος στην μέχρι τώρα παρουσία του στην Ισπανία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξεκινάμε κάθε σεζόν, θέλοντας να κατακτήσουμε τα πάντα. Την προηγούμενη χρονιά, μετά την ήττα στην Ρώμη, περάσαμε μια κακή περίοδο, αλλά προσπαθούμε να μάθουμε από αυτήν».

«Από τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε σε κάθε πιθανό σενάριο, ανεξάρτητα από την κατάσταση που θα βρεθούμε»

«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μία πολύπλοκη διοργάνωση στην οποία δεν έχουμε πετύχει τον τελευταίο καιρό, αλλά φέτος σκοπεύουμε να το αλλάξουμε αυτό».

«Ο Μέσι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα και δεν θα είναι εύκολο να τον αναπληρώσουμε, αλλά αυτό προσπαθούμε να κάνουμε»

«Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων στην Μπαρτσελόνα και τους οπαδούς της για την στήριξη που μου έχουν δείξει όλον αυτό τον καιρό που βρίσκομαι εδώ, στα καλά και στα άσχημα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ