Μπερίσο : «Δεν θέλω να είμαι το κέντρο της προσοχής»

Μπερίσο : «Δεν θέλω να είμαι το κέντρο της προσοχής»

O Εντουάρντο Μπερίσο μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (καρκίνος του προστάτη) και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει για κανένα λόγο να είναι το κέντρο της προσοχής.

Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Εδουάρδο Μπερίσο, σε δηλώσεις του στάθηκε στην στήριξη και τα μηνύματα που έχει λάβει από γνωστούς και αγνώστους, ενώ υπογράμμισε πως λόγω του προβλήματος που έχει δεν θέλει να τον χρησιμοποιούν ως θύμα.

Επίσης ο Αργεντίνος ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται στον πάγκο της Σεβίλλης για την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ, όμως μετά θα ξεκινήσει τις θεραπείες του και την επίλυση του προβλήματος του. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το μόνο που δεν θέλει όπως δήλωσε ο Μπερίσο είναι να είναι στο επίκεντρο, πόσο μάλλον για ένα θέμα όπως το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπερίσο:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έδειξαν την αγάπη τους για εμένα. Ανθρώπους που γνωρίζω, αλλά και που δεν γνωρίζω προσωπικά. Τη Σεβίλλη, τον πρόεδρό της, τους παίκτες, τους συνεργάτες μου.

Για τα μηνύματα και τις ευχές που δέχεται: «Χάρη σε αυτά τα μηνύματα έχω την ενέργεια να είμαι σύντομα έτοιμος. Θα προσπαθήσω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό και να βοηθήσω στον αγωνιστικό χώρο τους παίκτες μου».

Για το γεγονός πως είναι το επίκεντρο της επικαιρότητας: «Δεν θέλω να είμαι το κέντρο της προσοχής για κανέναν λόγο. Πόσο μάλλον γι’ αυτόν το λόγο. Θα κάνω ο,τι πουν οι γιατροί. Την Κυριακή θα είμαι στο ματς, όπως σε όλα τα ματς, και την εβδομάδα που έρχεται θα επικεντρωθώ στη λύση του ζητήματος.

Δεν μου αρέσει να μιλούν για εμένα, ούτε να με χρησιμοποιούν ως θύμα σε μια τέτοια κατάσταση. Υπάρχουν ζητήματα, τα οποία πρέπει να λύσω ιδιωτικά. Πρέπει να αποφασίσω ήρεμα. Την εβδομάδα που έρχεται θα λυθούν όλα. Μας περιμένουν σημαντικά ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ