Καρεμπέ: «Αυτός θα γίνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου…»

Καρεμπέ: «Αυτός θα γίνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου…»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ σχολιάζει το επικείμενο κλάσικο ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και αποκαλύπτει ποιος κατά τη γνώμη του θα γίνει ο κορυφαίος παίκτης στον πλανήτη!

Μόνο 3 μέρες απομένουν για το Κλάσικο. Η πρώτη στη βαθμολογία Μπαρτσελόνα, υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (7η) στο Καμπ Νου, στο πρώτο ντέρμπι μετά από 11 χρόνια, όπου θα λάμψουν δια της απουσίας τους, τα μεγάλα αστέρια των ομάδων. Ανεξαρτήτως των Λίο Μέσι (τραυματίας) και Κριστιάνο Ρονάλντο όμως, το παιχνίδι είναι ιδιαιτέρως γοητευτικό. Με τεράστια Ιστορία. Ενώ φέτος θα δούμε δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες στο χορτάρι.

Οι Μερένχες διανύουν μια μεταβατική περίοδο. Μακριά τους ο Πορτογάλος αστέρας. Μακριά και από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ενώ και στην ομάδα της Καταλονίας, του Ερνέστο Βαλβέρδε, η σιγουριά δεν έχει πλέον θέση στην ομάδα παρά τα δύο σερί θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Champions League.

Ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ σχολίασε τα εξής: «Στη Μαδρίτη όλα εξαρτώνται από τον αρχηγό, από τον Ράμος, όταν παίζει καλά, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, όταν ο Σέρχιο δεν είναι παρών να ξεχωρίσει με την ηγετική του παρουσία, υπάρχει θέμα. Η Ρεάλ έπαιζε και για τον Κριστιάνο, σήμερα πρέπει να βρει άλλο τρόπο να παίξει και να εκμεταλλευτεί το ταλέντο που έχει, δεν είναι πια ο Κριστιάνο εκεί» Ποιος παίκτης με εντυπωσιάζει από τη Ρεάλ; Ο Ίσκο έχει όλο το ταλέντο να γίνει κάποιος σαν τον Μέσι. Μάλιστα ο πρώην διεθνής Γάλλος μέσος δεν έχει αμφιβολίες: «Σε δέκα χρόνια ελπίζω ότι ο Μπαπέ θα είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ