Ρεάλ Μαδρίτης : Ετοιμάζει πρόταση για τον Μαρσιάλ

Ρεάλ Μαδρίτης : Ετοιμάζει πρόταση για τον Μαρσιάλ

Η Ρεαλ Μαδρίτης εξετάζει την περίπτωση του Άντονι Μαρσιάλ, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού της Γιουνάιτεντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει πρόταση 80 εκατομμυρίων λιρών στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ. Εφόσον δεν προχώρησε η μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ από την Μονακό (πήρε μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν), οι Μαδριλένοι έκαναν στροφή στον Γάλλο επιθετικό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο προπονητής των μερένχες, Ζινεντίν Ζιντάν, πιστεύει πως ο 21χρονος Μαρσιάλ θα γίνει ο νέος μεγάλος σταρ της ομάδας και κολλάει υπέροχα στα πλάνα που έχει για το μέλλον στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να οδεύει στα 33 του χρόνια, τον Μπενζεμά να κλείνει τα 30 σε λίγους μήνες, τον Μόντριτς να είναι 32 χρονών και τον Μπέιλ συνεχώς τραυματία, ο Ζιντάν θέλει να προσδώσει νιάτα και ταχύτητα στην επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μαρσιάλ από την άλλη υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο, είναι βασικός, όμως όχι αναντικατάστατος, διότι υπάρχει και ο Μάρκους Ράσφορντ που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, οπότε δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη πρόταση της Ρεάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ