Κόντρα FIFA και La Liga για τους αγώνες στην Αμερική

Κόντρα FIFA και La Liga για τους αγώνες στην Αμερική

Η Ισπανική λίγκα θέλει το παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Χιρόνα στην Αμερική, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να το απαγορεύει και η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στο CAS

Διαμάχη φαίνεται να δημιουργείται ανάμεσα στην La Liga και την Παγκόσμια Ομοσπονδία, καθώς η πρώτη επιθυμεί να επεκταθεί στην Αμερική και για αυτό σχεδιάζει να διεξαχθεί εκεί ο αγώνας της Μπαρτσελόνα με την Χιρόνα, γεγονός που βρίσκει αντίθετη την FIFA.

«Ήμασταν ξεκάθαροι. Μετά από αίτημα της Ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και άλλες αρχές, το συμβούλιο της FIFA συζήτησε την πρόταση να γίνει το επίσημο παιχνίδι στο Μαϊάμι. Το πόρισμα που βγήκε, ήταν πως τα επίσημα παιχνίδια των πρωταθλημάτων πρέπει να διοργανώνονται στην περιοχή που βρίσκεται υπό την αιγίδα της εκάστοτε ομοσπονδίας. Η FIFA και το συμβούλιο έχουν ξεκάθαρες απόψεις για αυτό», δήλωσε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Η Ισπανική λίγκα αντέδρασε άμεσα και με ανακοίνωση της απείλησε να στείλει την υπόθεση στο CAS, ωστόσο τον τελικό λόγο έχει η FIFA.

Στην ιδέα του να διεξαχθούν παιχνίδια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έχουν εκφράσει την αντίθεση τους κατά το παρελθόν τόσο η Ένωση Ισπανών Ποδοσφαιριστών, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ