Σουάρεζ: «Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε»

Σουάρεζ: «Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε»

Ο Λουίς Σουάρες τόνισε πως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένοι να σπάσουν το αρνητικό εντός έδρας σερί κόντρα στην Ρεάλ

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί αύριο (28/10, 17:15) την Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο «El Clasico» χωρίς του Μέσι και Ρονάλντο μετά το 2007.

Οι «μπλαουγκράνα» μετρούν τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια δίχως νίκη απέναντι στη Ρεάλ και θέλουν να βάλουν τέλος σε αυτό το σερί.

Ο Λουίς Σουάρεζ μίλησε για το αυριανό παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε στους Λοπετέγκι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά όσα έιπε: «Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε κι ελπίζουμε πως θα γίνει τώρα. Τα clasico είναι clasico. Λαμβάνεις υπόψιν τα τελευταία αποτελέσματα, όπως πέρσι που είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα οπότε παίξαμε πιο άνετα, όμως δεν ξέρεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος. Σε αυτά τα ματς προσπαθείς να είσαι ο ίδιος, αλλά δεν είσαι. Επικεντρώνεσαι περισσότερο στο στόχο σου, παρουσιάζεσαι πιο συγκεντρωμένος. Η αδρεναλίνη είναι περισσότερη».

«Ένας νέος προπονητής είναι πάντα ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες, για να δείξουν ότι θέλουν να είναι καλοί. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί διαθέτουν παίκτες με ποιότητα και ταλέντο».

«Όλοι ξέρουν τι παίκτης είναι, αλλά μια ομάδα είναι πάνω από κάθε όνομα. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες στη Ρεάλ που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Εμείς πρέπει να τους προσεγγίσουμε κατάλληλα και να μην σκεφτόμαστε για το τι παίκτες μπορεί να έχει η αντίπαλη ομάδα ή το ότι ο Κριστιάνο λείπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ