Ρεάλ σε ελεύθερη πτώση, 9η και με σωρεία αρνητικών ρεκόρ!

Ρεάλ σε ελεύθερη πτώση, 9η και με σωρεία αρνητικών ρεκόρ!

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας!

Ήττα με 3-0 από τη Σεβίλλη. Ισοπαλία με την Ατλέτικο 0-0. Ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-1, ήττα από την Αλαβές 0-1, ήττα από τη Λεβάντε 1-2, νίκη επί της Βικτόρια Πλζεν (2-1), διασυρσμός με 5-1 από την Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μεγάλο πρόβλημα. Δεν θυμίζει σε τίποτα την βασίλισσα της Ευρώπης που πήρε τρία σερί ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κύριος υπεύθυνος είναι ο Χουλέν Λοπετέγκι. Ενώ σίγουρα η απώλεια του Κριστιάνο Ρονάλντο και η μη αντικατάστασή του παίζουν το ρόλο τους.

Το εκκωφαντικό 5-1 το απόγευμα της Κυριακής (28/10), κοστίζει αρχικά σε γόητρο και εγωισμό και παράλληλα έχει βαθμολογικό αντίκτυπο. Αν οι Μερένχες επικρατούσαν επί των Καταλανών θα πλησίαζαν στο -2 την πρωτοπόρο Ατλέτικο. Πλέον όμως έμειναν στους 14 βαθμούς και στην 9η! θέση του βαθμολογικού πίνακα.  Απέχουν μάλιστα 7 βαθμούς από την κορυφή και 6 από την επικίνδυνη ζώνη!

Για πρώτη φορά στην Ιστορία της ομάδας από το μακρινό πια 2009 (υπό τις οδηγίες του Χουάντε Ράμος), οι Μερένχες συμπλήρωσαν πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη. Επιπλέον έχουν δεχθεί τόσο γκολ, όσα έχουν σκοράρει (14)! Όλα αυτά σε συνδυασμό με την εικόνα που παρουσιάζει στο χορτάρι η ομάδα, δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε απόλυση του Βάσκου κόουτς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα τελευταία πέντε παιχνίδια La Liga στα οποία οι Μαδριλένοι έχουν δεχθεί 5+ γκολ είναι: Τον Μάη του 2009 (2-6) κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Τον Νοέμβρη του 2010 (5-0) από την Μπαρτσελόνα, τον Οκτώβριο του 2018 (5-1) από την Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ