Ράμος: «Στηρίζουμε τον προπονητή, η απόφαση πάρθηκε άνωθεν»

Ράμος: «Στηρίζουμε τον προπονητή, η απόφαση πάρθηκε άνωθεν»

Ο Σέρχιο Ράμος ερωτηθείς για το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή, εξέφρασε την στήριξή του στον Χουλέν Λοπετέγκι, εξηγώντας ότι αυτή η απόφαση λήφθηκε άνωθεν!

Ο Σέρχιο Ράμος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά τη βαριά ήττα της ομάδας του από την Μπαρτσελόνα. Ο αρχηγός των Μαδριλένων σε δηλώσεις του στη μικτή ζώνη ωστόσο κατέστησε για άλλη μια φορά σαφές ότι οι παίκτες είναι με τον Χουλέν Λοπετέγκι, που είναι ακόμα προπονητής της Ρεάλ.

Για τον αγώνα:«Είναι μια πολύ άσχημη κατάσταση για όλη την ομάδα, σήμερα ήταν ένας βασικός αγώνας και μας καταδικάζει το αποτέλεσμα»

Τον Λοπετέγκι: «Στηρίζουμε τον προπονητή, οι αποφάσεις έχουν παρθεί από πάνω»

Και τώρα; : «Πρέπει να περιμένουμε, δεν έχουν πει τίποτα ακόμα, πρέπει να σκεφτούμε και να έχουμε καθαρό κεφάλι»

Αποφάσεις από ψηλά: «Πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις που έχουν λάβει οι υπεύθυνοι ήρθε η ώρα να είμαστε ενωμένοι, θα πάμε όσο πιο καλά γίνεται όσον αφορά τους βαθμούς και πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποδώσουμε ευθύνες. 45 λεπτά, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε»

Έχει τελειώσει το πρωτάθλημα; «Έχω κερδίσει πρωταθλήματα στα οποία πήρα περισσότερα από δέκα βαθμούς, το κλειδί για την επιτυχία είναι δουλειά».

Άλλος προπονητής; «Είχα πάντα μια καλή σχέση με όλους τους προπονητές, είναι καλύτερα να μείνεις στο περιθώριο επειδή είναι ευαίσθητες καταστάσεις, ο σεβασμός κερδίζεται, δεν επιβάλλεται, υπάρχουν οι προπονητές με τους οποίους έχουμε κερδίσει τίτλους. Η διαχείριση των παικτών είναι πιο σημαντική από τη γνώση ενός προπονητή»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ