Βαλβέρδε: «Δεν μου αρέσει να απολύεται ο προπονητής της Ρεάλ»

Βαλβέρδε: «Δεν μου αρέσει να απολύεται ο προπονητής της Ρεάλ»

Μια φοβερή ατάκα υπέρ του Χούλεν Λοπετέγκι είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε τονίζοντας ότι δεν του είναι αρεστό να απολύεται ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τον συνάδελφο του στην Ρεάλ Μαδρίτης υπερασπίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε δηλώσεις που παραχώρησε τονίζοντας ότι δεν του είναι του αρεστό να απολύεται κανένας προπονητής. Επίσης, ο κοουτς της Μπαρτσελόνας μίλησε για τι παιχνίδι κόντρα στην «βασίλισσα», ενώ στάθηκε και στο χατ-τρικ του Λουίς Σουάρες.

«Ο Λοπετέγκι είναι σε μία παράξενη κατάσταση. Δεν μου αρέσει να απολύεται προπονητής, ούτε ο Λοπετέγκι, ούτε ο προπονητής της Ουέσκα, ούτε ο προπονητής της Γρανάδα», προσθέτοντας με δόση χιούμορ: «Φυσικά ούτε και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μου αρέσει να απολύεται…».

Όσον αφορά για τον αγώνα κόντρα στους «μερένχες» ανέφερε: «Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα νίκη, αλλά όχι με αυτό αποτέλεσμα. Η Ρεάλ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά απέτυχε και ήρθε αυτό το απίθανο αποτέλεσμα. Όταν νικάμε, είμαι ήρεμος κι ευτυχισμένος. Ετσι, μπορώ να κοιμάμαι καλά».

Τέλος για την εξαιρετική εμφάνιση του Σουάρες πετυχαίνοντας χάτ-τρικ τόνισε: «Με σκληρή δουλειά επέστρεψε και σκόραρε. Κανείς δε με ρώτησε για τον Σουάρες επειδή σκόραρε χατ-τρικ. Πέρσι, όλοι αυτό ρωτούσαν όταν δε σκόραρε. Ο Σέρτζι Ρομπέρτο είναι ένα κόσμημα για μας, μπορεί να παίξει σε πολλές διαφορετικές θέσεις και έχει απίστευτο ταλέντο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ