Φεύγει ο Λοπετέγκι, έρχεται ο Κόντε στην Ρεάλ Μαδρίτης

Φεύγει ο Λοπετέγκι, έρχεται ο Κόντε στην Ρεάλ Μαδρίτης

Τέλος από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να θεωρείται ο Χούλεν Λοπετέγκι μετά από την βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα, με τον Αντόνιο Κόντε να είναι το πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ισπανό τεχνικό.

Παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να είναι ο Χούλεν Λοπετέγκι τις επόμενες ώρες, όπως μεταδίδουν ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα, σύσσωμος ο Ισπανός Τύπος υποστηρίζει ότι η απόλυση του Βάσκου θα δημοσιοποιηθεί αύριο, Δευτέρα (29/10).

Φαβορί για διάδοχο του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Ισπανίας είναι ο Αντόνιο Κόντε, που μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος προσπαθεί να βρει λύση στο οικονομικό θέμα με την Τσέλσι και δεν του επιτρέπεται να αναλάβει καθήκοντα σε άλλον σύλλογο, δίχως να πάρει αποζημίωση από την διοίκηση των «μπλε».

Αν δεν ευδοκιμήσει η περίπτωση του Κόντε, τότε η «βασίλισσα» θα στραφεί στον τεχνικό της Castilla, Σαντιάγκο Σολάρι, με το όνομα του να έχει ακουστεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν για την τεχνική ηγεσία των «μερένχες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ