Αλαβές – Βιγιαρεάλ 2-1

Αλαβές – Βιγιαρεάλ 2-1

Όσοι οι «μεγάλοι» σφάζονται για την κορυφή, η Ντεπορτίβο Αλαβές αθόρυβα πλησιάζει. Επικρατώντας 2-1 της Βιγιαρεάλ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής (-1)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρέθηκε για λίγο στην κορυφή και το πανηγύρισε. Η Μπαρτσελόνα χρειαζόταν πάση θυσία τη νίκη. Η Ρεάλ βρίσκεται κάπου στη μέση της βαθμολογίας και η Ντεπορτίβο Αλαβές συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία της. Αδιαμφισβήτητα είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Έχει και την τύχη με το μέρος της κι όλα πάνε κατ’ευχήν!

Το βράδυ της Κυριακής (28/10), για την 10η αγωνιστική της La Liga υποδέχθηκε τη Βιγιαρεάλ, τη Βιγιαρεάλ που απέσπασε ισοπαλία από τους Ροχιμπλάνκος την προηγούμενη αγωνιστική, και επιβλήθηκε με 2-1 πλησιάζοντας στο -1 την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να προηγήθηκαν με 1-0 με γκολ του Μορένο, ωστόσο η Αλαβές είχε την απάντηση. Και την έδωσε.

Ο Καγερί στο 50ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα (1-1) και στην εκπνοή του αγώνα (στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων), ο Μπαστόν έγραψε το τελικό 2-1 που φέρνει τους Βάσκους στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μόλις έναν βαθμό πίσω από τους Μπλαουγκράνα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ