Σεβίλλη – Ουέσκα 2-1

Σεβίλλη – Ουέσκα 2-1

Η Σεβίλλη νίκησε εντός έδρας την Ουέσκα (2-1) και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας πάνω από Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι αρκετές για την εποχή απώλειες των παραδοσιακών δυνάμεων του ισπανικού ποδοσφαίρου, έχουν δώσει το δικαίωμα στις ομάδες της… δεύτερης ταχύτητας να βρίσκονται ψηλά και έστω στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος να δίνουν μια άγρια ομορφιά στη La Liga.

Δύο από τις ομάδες αυτές είναι οι Αλαβές και Σεβίλλη. Η Αλαβές νίκησε με 2-1 τη Βιγιαρεάλ ανεβαίνοντας στη 2η θέση και με τη σειρά της η Σεβίλλη καθάρισε την Ουέσκα πετυχαίνοντας μια… επαγγελματική νίκη με 2-1, ανεβαίνοντας με τη σειρά της στην 3η θέση.

Ο Σαράμπια χτύπησε δις στο δεύτερο ημίχρονο (65’, 78’) σε μια αναμέτρηση που οι Ανδαλουσιανοί είχαν το πάνω χέρι και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης, ενώ είχε και δύο ακυρωθέντα γκολ με τους Καρίσο 22’ και Μπεν Γεντέρ στο 26’ να σκοράρουν αλλά να βλέπουν τον διαιτητή της αναμέτρησης Χιμένεθ, να τα ακυρώνει μετά από χρήση του VAR. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με γκολ του Πουλίδο στο 90+3′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ