Ράμος: «Δεν είναι καιρός να δείξουμε με το δάχτυλο κανέναν, πρέπει να σκεφτούμε πολλά»

Ράμος: «Δεν είναι καιρός να δείξουμε με το δάχτυλο κανέναν, πρέπει να σκεφτούμε πολλά»

Ο αρχηγός της «βασίλισσας» μίλησε για τη συντριβή της ομάδας του στο «Καμπ Νόου», αλλά και τον Αντόνιο Κόντε o οποίος φαίνεται πως θα διαδεχθεί τον Χουλέν Λοπετέγκι

Ο χθεσινοβραδινή διασυρμός της Ρεάλ Μαδρίτης με 5-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» στους «μερένχες», με την απόλυση του Χουλέν Λοπετέγκι να θεωρείται πλέον θέμα ωρών.

Με δηλώσεις του ο αρχηγός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, έστειλε μήνυμα ενότητας και ανασυγκρότησης, ενώ άφησε υπόνοιες για τον Αντόνιο Κόντε ο οποίος «ακούγεται» πως θα διαδεχθεί τον Ισπανό τεχνικό.

Αναλυτικά:

«Πρέπει να σεβαστούμε τις επιλογές που έγιναν από τους ανωτέρους μας. Είναι θέμα ενότητας και πρέπει να αλλάξουμε σελίδα. Είχα πάντα μια καλή σχέση με όλους τους προπονητές, αλλά καλύτερα είναι να μείνω στο περιθώριο αυτής της συζήτησης, καθώς οι καταστάσεις είναι ευαίσθητες. Ο σεβασμός κερδίζεται δεν επιβάλλεται!», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός άσος και πρόσθεσε:

«Έχουμε κερδίσει πολλούς τίτλους και η διοίκηση της ομάδας είναι πιο σημαντική από τη γνώση ενός προπονητή. Σαφώς οι βαθμολογικές απώλειες έχουν επηρεάσει την ομάδα. Είναι μια πολύ άσχημη κατάσταση για όλους και το αποτέλεσμα ήταν μηδαμινό απέναντι σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι. Δεν είναι καιρός όμως να δείξουμε το δάχτυλο σε κανέναν, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε. Έχω κερδίσει πολλά πρωταθλήματα από αυτή τη θέση, πρέπει να έχουμε τα κεφάλια μας ψηλά και το κλειδί για την επιτυχία είναι η δουλειά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ