«Έπιασε» τον Καμάτσο ο Ράμος

«Έπιασε» τον Καμάτσο ο Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος έγινε ο 7ος παίκτης σε συμμετοχές στην Ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο clasico με την Μπαρτσελόνα, ο αρχηγός των Μαδριλένων έφτασε τις 577 συμμετοχές με την φανέλα της «Βασίλισσας της Ευρώπης», ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Καμάτσο.

Ο έμπειρος διεθνής κεντρικός αμυντικός ήταν στην αρχική ενδεκάδα της Ρεάλ στο ντέρμπι του «Καμπ Νόου» στην 577η συμμετοχή του με τους «μπλάνκος», όντας ο 7ος στα χρονικά του συλλόγου, φτάνοντας έναν θρύλο της ομάδας, τον Καμάτσο.

Ο Ράμος βρίσκεται για 14η χρονιά στην Μαδρίτη, με την φανέλα της οποίας έχει κατακτήσει 19 τίτλους: 4 Κύπελλα Πρωταθλητριών, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 4 πρωταθλήματα ισπανίας, 2 Κύπελλα και 3 Ισπανικά Σούπερ Καπ.

Στα όσα χρόνια βρίσκεται στο «Μπερναμπέου», ο Ράμος έχει σκοράρει 76 φορές. Κάθε χρόνο βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα και ήδη στην τρέχουσα περίοδο έχει παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα τρεις φορές.

Ο Καμάτσο έπαιξε στην Ρεάλ Μαδρίτης από το 1973 έως το 1989. Οι Ιέρο και Γκέντο, που έπαιξαν σε 601 ματς είναι οι επόμενοι σε συμμετοχές που «κυνηγά» να ξεπεράσει ο Ράμος. Οι τρεις πρώτοι στη λίστα είναι οι Ραούλ (741 ματς), Κασίγιας (725) και Σαντσίς (710).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ