Ζήτησαν την επιστροφή του Ζιντάν οι παίκτες της Ρεάλ

Ζήτησαν την επιστροφή του Ζιντάν οι παίκτες της Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει τον αντικαταστάτη του Χουλέν Λοπετέγκι, όμως οι ποδοσφαιριστές της βασίλισσας έχουν ήδη βρει τον ιδανικό διάδοχο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βιώνει μια πολύ δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα τόσο αγωνιστικά αλλά όχι μόνο. Η ήττα από την Μπαρτσελόνα θα επιφέρει μια σειρά από αλλαγές στη βασίλισσα, με την πρώτη να έχει πάρει ήδη σάρκα και οστά.

Ο Χουλέν Λοπετέγκι αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον πάγκο των μερένχες μετά το Clasico και ο Φλορεντίνο Πέρεθ βρίσκεται στο «ψάξιμο» για τον διάδοχο του Ισπανού προπονητή. Οι περιπτώσεις του Αντόνιο Κόντε και του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι δύσκολες και ο Σολάρι δεν φαίνεται να πείθει ιδιαίτερα ακόμα για να αναλάβει τη βασίλισσα.

Όμως οι παίκτες της Ρεάλ σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Ισπανία έχουν βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Λοπετέγκι. Συγκεκριμένα, οι μερένχες φέρονται να έχουν ζητήσει από τη διοίκηση ήδη την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν που είχε τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας αλλά και των αποδυτηρίων.

Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς ο Ζιντάν δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει αλλά κυρίως ο Πέρεθ δεν φαίνεται να προτιμά τον Γάλλο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Μαδριλένων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ