Ο Πέρεθ θέλει Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά…

Ο Πέρεθ θέλει Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά…

Τον Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να φέρει και πάλι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ο Φλωρεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Τον Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να δει ως διάδοχο του Χούλεν Λοπετέγκι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Φλωρεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο ισχυρός άντρας της «βασίλισσας» πιστεύει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είναι εκείνος που μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αρνητικός να αναλάβει τα ηνία των «μερένχες», καθώς θέλει να επικεντρωθεί στο έργο του στους «κόκκινους διαβόλους».

Μάλιστα, ο 55χρονος τεχνικός μιλώντας σε Ισπανούς δημοσιογράφους ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ρεάλ λέγοντας: « Το μέλλον μου είναι εδώ. Έχω συμβόλαιο και μέχρι τη λήξη του θα σκέφτομαι μόνο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι χαρούμενος και θα επιθυμούσα να παραμείνω για αρκετά χρόνια ακόμα».

Επιπλέον, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο «Special One» έχει αποκαλύψει στον στενό οικογενειακό του περιβάλλον ότι δεν τον ενδιαφέρει ξανά να δουλέψει στην «βασίλισσα».

Πάντως, ο Πέρεθ είναι αποφασισμένος να μην παρατήσει τόσο εύκολα την υπόθεση του Μουρίνιο, καθώς πιστεύει πολύ στις προπονητικές του ικανότητες, πιστεύοντας παράλληλα ότι τα αποδυτήρια της Ρεάλ χρειάζονται έναν τεχνικό με προσωπικότητα, μετά από το «όχι» των παικτών στην περίπτωση του Αντόνιο Κόντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ